Vabljeno predavanje: Izzivi razvoja start-upa z zdravo prehrano

9. 12. 2019

Katedra za podjetništvo in ekonomiko poslovanja vabi na predavanje z naslovom Izzivi razvoja start-upa z zdravo prehrano, ki bo potekalo v okviru predmetov Podjetništvo UNI in Mednarodno podjetništvo MAG in za druge udeležence v torek, 10.12.2019, od 13.00 do 14.30, v predavalnici P1.5. Predavala bo Nastja Kramer, soustanoviteljica in direktorica Malince d.o.o., ki ji je z ekipo uspelo svoje veselje spremeniti v donosen posel.

Vljudno vabljeni!

Nastja Kramer je solastnica spletne trgovine malinca.si, ki ponuja zdrava živila in ostale izdelke za zdravo življenje ter zdrave kuharske recepte. Nastja je strokovnjakinja za spletno prodajo. Z osebnim pristopom in uporabniško izkušnjo ekipa Malince, osvaja vse več ljubiteljev zdrave prehrane. Ekipa Malince je na trgu prepoznala problem razdrobljenosti in hkrati prenasičenosti nekakovostnih informacij o zdravem načinu življenja. Odkar poslujejo, so ta problem uspešno naslovili s pomočjo preverjenih in kakovostnih receptov, izdelkov in nasvetov, tudi na področju pogostih zdravstvenih težav (prekomerna teža, povišan holesterol, slabokrvnost, alergije na gluten, preveč stresa …), saj lahko prav s pravilno prehrano in zdravim življenjskim slogom simptome večine bolezni vsaj omilimo, če že ne v celoti odpravimo.

Konkurenca je v segmentu zdrave prehrane velika, vendar ima Malinca nekaj ključnih prednosti: prepoznavnost na trgu (več kot 150.000 sledilcev na družabnih omrežjih), dobre pozicije na google iskalniku, prednost prvega na trgu s tako celovito rešitvijo, znanje spletnega marketinga, izkušnje celotne ekipe, lastna prepoznavna blagovna znamka in zveste ter zadovoljne stranke. Leta 2015 so prejeli naziv spletni trgovec leta.

S katerimi izzivi se srečujejo pri razvoju podjetja na domačem in tujem trgu boste izvedeli, če se nam pridružite v torek!