Strokovna ekskurzija v Pomurje

23. 10. 2018

Katedra za podjetništvo in ekonomiko poslovanja v okviru predmetov Obvladovanje rasti podjetja (BV), Upravljalna ekonomika (BU), Korporacijsko podjetništvo (BU) ter za študente na usmeritvi Podjetništvo (2.letnik BU) ter študente na usmeritvi Podjetništvo in inoviranje (BM), organizira strokovno ekskurzijo v Pomurje, ki bo v četrtek, 8. novembra 2018.

Program_ekskurzija Pomurje november 2018

Kakovostno podjetniško izobraževanje ni mogoče brez spoznavanja in preučevanja podjetniške stvarnosti. Zato si že od vsega začetka prizadevamo združevati teoretično izobraževanje s praktičnim usposabljanjem in vas bolje pripraviti na delo v podjetjih. Sestavni del tega procesa je tudi organizacija enodnevne strokovne ekskurzije.

Strošek strokovne ekskurzije je 10 eur/osebo, kar vključuje vodene oglede, degustacije in malico. Ostali stroški bodo kriti iz sredstev študijske usmeritve Podjetništvo ter avtobusni prevoz iz sredstev Kariernega centra UM.

Prosimo, da se na ekskurzijo prijavite pri doc. dr. Katji Crnogaj, kjer oddate tudi izpolnjen obrazec Prijava na strokovno ekskurzijo

Prijave zbiramo do 26.10.2018 oz. do zapolnjenosti mest!