Strokovna ekskurzija Pomurje 2021

22. 10. 2021

Katedra za podjetništvo in ekonomiko poslovanja organizira študijsko ekskurzijo v Pomurje, ki je namenjena študentom pri predmetu Podjetniški pristopi vodenja podjetja, Korporacijsko podjetništvo (UNI), Obvladovanje rasti podjetja (VS), Mednarodno podjetništvo (MAG), kakor tudi vsem študentom zaključnih letnikov vpisanih na usmeritev Podjetništvo (3. letnik UNI in 3. letnik VS podjetništvo) ter zaključnim letnikom na usmeritvi Podjetništvo in inoviranje (2. letnik MAG).

Strokovno ekskurzijo bomo izvedli v četrtek, 4.11.2021. Pogoj za udeležbo na ekskurziji je izpolnjevanje pogoja PCT (T – ne velja rezultat samotestiranja, ampak je zaradi obiska podjetij, restavracije… potreben test PCR oz HAGT, z uradnim potrdilom o rezultatu). Preverjanje izpolnjevanja pogoja PCT bo na dan ekskurzije potekalo v avli fakultete (Razlagova 20) med 8.00 – 8.20 uro.

Na ekskurzijo se je potrebno prijaviti z izpolnitvijo obrazca na spletni strani desno PRIJAVA NA DOGODEK, prav tako pa je potrebno izpolniti spodaj priložen obrazec “Prijava na strokovno ekskurzijo” in ga oddati profesorju pri posameznem predmetu (prof. Širec, prof. Bradač Hojnik ali prof. Crnogaj).

Priložen je tudi program strokovne ekskurzije. Odhod avtobusa iz Maribora ob 8.30, predviden prihod v Maribor okrog 17h.

Prosimo, da se na ekskurzijo prijavite najkasneje do petka, 29.10.2021. Prijave bodo možne do zapolnitve prostih mest.

Za študente je udeležba na strokovni ekskurziji brezplačna. Stroške ekskurzije krije usmeritev Podjetništvo EPF UM ter Karierni center UM.

Prijave na ekskurzijo so zaključene

Program Pomurje 2021 splet

Obrazec Prijava na strokovno ekskurzijo (2)