Rast podjetja Orodjarstvo Gorjak d.o.o.

2. 2. 2017

Vljudno vabljeni na predavanje strokovnjaka iz prakse z naslovom: Doseganje rasti podjetja z notranje podjetniškimi aktivnostmi na primeru podjetja Orodjarstvo Gorjak d.o.o.

Kdaj: 03.04.2017 ob 11.00 uri

Kje: PB

Orodjarstvo Gorjak je družinsko podjetje iz Rač, ki se ukvarja z izdelavo vseh vrst orodij. V začetku 80-ih let so začeli izdelovati enostavna orodja za potrebe industrije, danes pa z inovativnim pristopom in 50 sodelavci konstruirajo ter izdelujejo visoko zahtevna orodja za potrebe avtomobilske industrije in drugih panog. Ena največjih zasebnih orodjarn v Sloveniji več kot 90 % izdelkov izvozi na evropske trge. Podjetje se ponaša z najboljšimi bonitetnimi ocenami in nadpovprečno dodano vrednostjo na zaposlenega, kljub temu pa imajo težave pri pridobivanju ustreznega kadra.

Komaj 25-letni Marko Gorjak, ki skupaj z očetom, mamo in bratom vodi vse bolj prodorno orodjarno, nam bo kot gostujoči predavatelj povedal, kako si s svojo mladostno energijo, znanjem in vizijo ustvarja nove priložnosti, ki družinskemu podjetju prinašajo tudi 25 % letno rast.