Podjetniški roadshow »Podjetni imajo prednost«

30. 5. 2019

Podjetniški roadshow »Podjetni imajo prednost«

Če vas zanimajo priložnosti v svetu podjetništva, ne smete zamuditi Podjetniškega Roadshowa Maribor, ki bo v torek, 04.06.2019 ob 8.15 na Ekonomsko-poslovni fakulteti UM v predavalnici PA, ki ga organizirata Tovarna Podjemov in Katedra za podjetništvo na EPF

Naše majhno mesto je zagotovo okolje, ki je zelo naklonjeno podjetništvu. K temu pomembno prispevata tudi Ekonomsko-poslovna fakulteta v Mariboru in podjetniški inkubator Univerze v Mariboru – Tovarna podjemov. Oba spodbujata inovativne posameznike k razvoju in realizaciji poslovnih idej, povezovanju z drugimi podjetniškimi entuziasti in podjetji ter pomagata start-upom pri reševanju raznolikih izzivov na svoji podjetniški poti.


Čaka te zanimiv pogovor z dvema podjetnikoma

Pot vsakega serijskega podjetnika se začne s prvo podjetniško idejo. Serijski podjetnik mag. Tadej Krošlin in Uroš Požgan iz podjetja Kokica bosta med drugim predstavila, kako med kopico idej v njunih glavah izbereta tiste, ki jih je vredno realizirati.

Podjetništvo ni mala malica in ni se ga mogoče naučiti le iz knjig…

Začetna navdušenost in zagon podjetnika sta na začetku zelo pomembna, dolgoročno pa vsekakor ne zadostna elementa za uspeh v poslu. Povezovanje, pridobivanje novih znanj, nenehno učenje iz lastnih napak in napak drugih ter udeležba na različnih dogodkih je še nekaj drugih elementov, ki pomembno vplivajo na rast podjetja. Podjetništva se začneš zares učiti šele, ko stopiš na njegovo pot. Še bolje pa se je učiti iz zgodb drugih uspešnih podjetnikov. Zato, da bi ti olajšali prve in nadaljnje korake v podjetništvu, smo povabili dva podjetnika, ki ti bosta zagotovo dala veliko uporabnih lekcij, ki so zaznamovale njun podjetniški razvoj.

Program:

08:15 – 08:30 Uvodni pozdrav in predstavitev Tovarne podjemov
08:30 – 09:45 Pogovor s serijskima podjetnikoma Urošem Požganom in mag. Tadejem Krošlinom

Pogovor, namenjen potencialnim podjetnikom, bo vodil Aleš Zorc, podjetniški svetovalec na Tovarni podjemov.

Vljudno vabljeni!

Katedra za podjetništvo in ekonomiko poslovanja