Aljoša Bagola: “Kreativnost, prosim”

3. 5. 2021

Katedra za PODJETNIŠTVO in ekonomiko poslovanja organizira

za študente na usmeritvah Podjetništvo, Podjetništvo in inoviranje, študente pri predmetu Ekonomika podjetja in ostale zainteresirane študente Ekonomsko-poslovne fakultete

predavanje »Kreativnost, prosim«,

ki ga bo v torek, 11.5.2021, ob 9:00 izvedel  ALJOŠA BAGOLA

 

PREDAVATELJ   KREATIVNI DIREKTOR   KNJIŽNI AVTOR

Aljoša Bagola, je eden najvidnejših ustvarjalcev v slovenskem oglaševanju, priznan predavatelj in kolumnist, ki je v svoji dosedanji dvajsetletni oglaševalski karieri snoval največje tržnokomunikacijske projekte v Sloveniji in v širši regiji. Za svoje delo je prejel preko 100 nagrad in priznanj na domačih in mednarodnih oglaševalskih festivalih ter bil razglašen za slovenskega kreativnega direktorja desetletja, agencija Pristop, kjer je ustvarjal in vodil kreativni oddelek, pa za agencijo desetletja.

Za študente Ekonomsko-poslovne fakultete bo preko MS Teams izvedel predavanje za pospeševanje ustvarjalnosti, ki omogoča kakovosten premik k večji učinkovitosti, inovativnosti in občutkom izpolnjenosti ustvarjalcev na vseh področjih ustvarjanja.

Kreativno razmišljanje je »must-have« veščina podjetništva, ki vpliva na oblikovanje inovativnih poslovnih idej in uspeh poslovnega procesa.

                                                                                                                                                        Vljudno vabljeni!

BODI PODJETEN               BODI KREATIVEN                    BODI INOVATIVEN               SI Z NAMI?

 

Za udeležbo na predavanju se je potrebno prijaviti (najkasneje do ponedeljka, 10.5.2021). S prijavo prejmete povezavo na dogodek.