Prijava na strokovno ekskurzijo Podjetništvo 2015 Poljska

 
 


Strokovne ekskurzije


Kakovostno podjetniško izobraževanje ni mogoče brez spoznavanja in proučevanaj podjetniške stvarnosti. Zato si študijska usmeritev Podjetništvo že od vsega začetka prizadeva združiti teoretično izobraževanje s praktičnim usposabljanjem in študente bolje pripraviti na delo v podjetjih. V ta namen med drugim že vrsto let organiziramo različne ekskurzije doma in v tujini. Njihov namen je seznaniti študente s poslovanjem uspešnih podjetij in dogajanjem v širši strokovni javnosti. Udeležba na strokovnih ekskurzijah spada med študijske obveznosti študentov pri predmetu Podjetništvo.

Praviloma vsako leto organiziramo eno- ali dvodnevno strokovno ekskurzijo po Sloveniji, kjer obiščemo nekatera najuspešnejša slovenska podjetja, institucije podpornega okolja in dogodek sklenemo s sproščenim druženjem. V zaključnem letniku pa skupaj s študenti organiziramo večdnevno strokovno potovanje bodoso v ZDA bodisi po Evropi.

V zadnjih treh letih so študentje s predstojnikom in sodelavci organizirali in izvedli ekskurzije po Floridi, Kaliforniji ter Kanadi – letos se odpravljajo po Evropi - v skupni vrednosti več kot 110.000 €. Skoraj 75% potrebnih sredstev so vsako leto zbrali z rednim delom v mentorskih podjetjih ter z različnimi manjšimi projekti za podjetja in druge institucije ter s sponzorskimi in donatorskimi prispevki.  
 
 
 

AKTUALNO

 

Vabilo na ogled kinopredstave Steve Jobs v KOLOSEJ-u Maribor
Pod zavihkom Dogodki se nahaja vabilo na ogled kinopredstave STEVE JOBS v Kolosej-u Maribor
Doseganje rasti podjetja z notranje podjetniškimi aktivnostmi na primeru podjetja Orodjarstvo Gorjak d.o.o.

Vljudno vabljeni na predavanje strokovnjaka iz prakse z naslovom: Doseganje rasti podjetja z notranje podjetniškimi aktivnostmi na primeru podjetja ...

Dan podjetništva


Nove izkušnje, motivacijski govorci in potencialne službe @ŠTUK


Podjetništvo je lahko priložnost tudi zate. Če imaš dobro idejo, jo lahko ...
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies) za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov.