Ekonomsko - poslovna
fakulteta UM,

Razlagova 14
2000 Maribor, Slovenija
Tel: +386 2 22 90 254
Fax: +386 2 25 16 681
Email: ipmmp@uni-mb.si

Študij podjetništva na EPF 

Bolonjska magistrska študijska usmeritev Podjetništvo in inoviranje


Predstojnica: dr. Karin ŠIREC, izredna profesorica
Kabinet: K-220 IE/II
Tel: ++386 (0)2 22 90 114
e-mail: karin.sirec@uni-mb.siS študijsko usmeritvijo Podjetništvo in inoviranje na bolonjskem magistrskem študijskem programu “Ekonomske in poslovne vede” se je EPF postavila ob bok številnih tujih fakultet, kjer poteka podiplomski študij s prav tako oziroma podobno vsebino. Z mednarodno naravnanostjo (glede vsebin, gostujočih predavateljev, možnostjo semestrskega študija na tuji univerzi) pa je postala EPF eden izmed ponudnikov tega znanja ne le doma pač pa tudi v tujini. To je povsem naravna pot, kajti EPF je bila v slovenskem univerzitetnem prostoru med pionirji podjetniškega izobraževanja, med primi pa je dala potreben poudarek tudi inoviranju.

Študijska usmeritev Podjetništvo in inoviranje je mednarodno primerljiva, saj uvaja napredne metode dela, izbrano svetovno in domačo literaturo ter se z načinom dela približuje stvarnim situacijam v praksi.


AKTUALNO

 

Vabilo na ogled kinopredstave Steve Jobs v KOLOSEJ-u Maribor
Pod zavihkom Dogodki se nahaja vabilo na ogled kinopredstave STEVE JOBS v Kolosej-u Maribor
Doseganje rasti podjetja z notranje podjetniškimi aktivnostmi na primeru podjetja Orodjarstvo Gorjak d.o.o.

Vljudno vabljeni na predavanje strokovnjaka iz prakse z naslovom: Doseganje rasti podjetja z notranje podjetniškimi aktivnostmi na primeru podjetja ...

Dan podjetništva


Nove izkušnje, motivacijski govorci in potencialne službe @ŠTUK


Podjetništvo je lahko priložnost tudi zate. Če imaš dobro idejo, jo lahko ...
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies) za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov.